Meer Smaak

Huisstijl, webshop en fotografie

Berry van der Meer had het idee al langer: zijn eigen koffiewebshop beginnen voor het Oostland. Want echt goede koffie, daar schort het nog wel eens aan!

Hij nam contact op met Lansingerland Mediacentrum voor het vervaardigen van een webshop. Uiteraard pakken wij dit met beide handen aan en zijn we aan de slag gegaan. Gaandeweg waren er nog veel meer middelen nodig om daadwerkelijk van start te gaan. Ook hiermee hebben wij Berry kunnen helpen. We hebben een passende ‘warme en vriendelijke’ huisstijl gemaakt met uitingen als stickers voor de koffiezakken, krafttassen voor de bestellingen, briefpapier, visitekaartjes en flyers.

En het mediacentrum waande zich in koffie- en theegeuren toen we ook nog de productfotografie mochten verzorgen. Om naamsbekendheid te creëren, heeft Berry gebruik gemaakt van het bereik van onze titels Telstar en Hart van Lansingerland. Door een advertorial zowel online als in de krant te plaatsen, kreeg de webshop een enorme stijging van het aantal bezoekers (en bestellingen).
Een fantastisch project om mee bezig te zijn!

“Heel fijn dat ik voor zowel mijn huisstijl, webshop als drukwerk terecht kan bij één bedrijf! Alles wordt onder één dak geregeld en er wordt ook echt meegedacht. Ik ben er ontzettend blij mee.’’

Berry van der Meer, Meer Smaak