Commercie en verkoop

Commerciele concepten klaar voor gebruik
Bij Het Mediacentrum wordt door een dynamisch team gewerkt aan nieuwe commerciële concepten en aan het uitbreiden en verbeteren van bestaande projecten voor online, offline en voor de combinatie van deze twee kanalen. Bij creatieve concepten kunt u denken aan traditionele specials voor de krant, maar ook aan een volledig ingericht internetportaal met uiteenlopende verdienmodellen. Voor beide geldt dat de concepten klaarliggen voor gebruik.

Via het digitale portaal van Het Mediacentrum kunnen de deelnemende uitgevers inloggen, de verschillende concepten bekijken en indien gewenst (open) bestanden behorende bij het concept downloaden en gebruiken. Zo kunnen de mailings nog worden aangepast met het eigen logo en prijzen. Hierna kunnen de verkopers snel aan de slag. Ook de uiteindelijk creatie is vrij eenvoudig omdat alle open bestanden al klaar staan voor de vormgeving.

Online
De medewerkers van Het Mediacentrum hebben al zo’n tien jaar ervaring op het gebied van online uitgeven. Met het plaatsen van kopij op internet wordt het aanbod naar adverteerders vergroot en de binding met lezers automatisch sterker. Het online nieuwsportaal van Het Mediacentrum biedt vele extra mogelijkheden naast het brengen van nieuws, zoals bijvoorbeeld: lezersacties, marktplein, bedrijvengids, agenda, de gedrukte krant online en natuurlijk de nodige commerciële mogelijkheden.

Door de uitgebreide technische faciliteiten die we aan aangesloten uitgevers bieden wordt het voor iedere uitgeverij gemakkelijk om klanten een online/cross mediale campagne aan te bieden. Hier zijn bijbehorende verdienmodellen voor ontwikkeld. Het Mediacentrum biedt u dus niet alleen de techniek of het idee, maar een volledig commercieel product. Zo kunt u zich richten op de verkoop in plaats van op uitwerking van nieuwe ideeën.

Advertentieverkoop
Het binnenhalen van advertenties kan regelmatig stress met zich meebrengen.
Het Mediacentrum heeft verkopers in dienst die de (extra) verkoop van advertenties voor uw huis-aan-huisbladen of magazines kunnen verzorgen. Hierbij houden we de deadlines en de aanlevering van advertenties (of advertentiemateriaal) voor u in de gaten en zorgen we tevens voor de invoer in uw Pubble-systeem.

Ons team

Naam Achternaam
Functie
T 015 – 000 00 00
M 06 – 0000 0000
Mail mij

Naam Achternaam
Functie
T 015 – 000 00 00
M 06 – 0000 0000
Mail mij

Naam Achternaam
Functie
T 015 – 000 00 00
M 06 – 0000 0000
Mail mij

Naam Achternaam
Functie
T 015 – 000 00 00
M 06 – 0000 0000
Mail mij